Emre Altuğ - "Hangimiz Tertemiz"


Oyunculuk, sunuculuk, aile hayatı filan derken müzikte nicedir ciddi bir hamle yapamayan Emre Altuğ’un yeni teklisi “Hangimiz Tertemiz”, geçtiğimiz günlerde Dokuz Sekiz Müzik etiketiyle yayımlandı. Teklide söz ve müziği Ender Çabuker’e ait aynı adlı şarkının üç farklı versiyonu var. Düzenlemeler de Çabuker tarafından yapılmış. 

Bu defa iyi bir şarkı yakalamış Altuğ. Bu nicedir ihtiyaç duyduğu bir şeydi. Ne “Bu Son Olsun” ve “Resimdeki Gözyaşları”nı yeniden söylemesi enteresandı çünkü, ne de son albümü “Zil” yeterince ses getirmişti. “Hangimiz Tertemiz” kıyametler koparır mı, koparmaz ama Altuğ’a yeni albüme kadar ivme kazandırabilir. Çünkü güncel pop dinleyicisi ne istiyorsa onu veriyor şarkı. Bırakın “hit” potansiyeli ve enerjisi yüksek şarkılar yazma becerisini bir yana, aranjör olarak Ender Çabuker’in son dönemdeki dikkat çekici yükselişini bu teklinin perçinleyeceğini söylemek sanırım yanlış olmaz.

Gayet dikkat çekici kapak fotoğrafında Emre Altuğ’un karın bölgesine yapılan düzeltmeler bu kadar belli olmasaymış iyi olurmuş; onu da söylemeden geçemeyeceğim.
EKİM 2013 

Yavuz Hakan Tok

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder