Gökhan Tan - "Seni Bana Yazsınlar"


(6 Ekim 2015 tarihinde www.hayatmuzik.com 'da yayımlanmıştır.)

“Yaz şarkısı” diye bir kavram varsa, “yaz sonu şarkısı” diye de bir kavram icat edilebilir pekala. Bunca hareketli ve eğlenceli şarkının bu depresyon mevsiminde çıkıp gelmesi boşuna değil. Gökhan Tan’ın yeni şarkısı da bunlardan biri.


Gökhan Tan, 2013 yılında “Aşk” ismi verilmiş bir mini albümle adım atmıştı müzik dünyasına. Dört şarkı ve bir “remix”ten oluşan o albüm, bir ilk albümün taşıyacağı kimi hataları ve kusurlarıyla Tan’a beklediği çıkışı getirmemiş, ancak adının duyulmasına yardımcı olmuştu.


Söz, müzik ve düzenlemesi Burak Buluç’a ait “Seni Bana Yazsınlar” isimli yeni Gökhan Tan şarkısı ise geçtiğimiz günlerde EMI Müzik etiketiyle dijital platformlarda yayımlandı.  



“Seni Bana Yazsınlar”, tam da radyo ve televizyonların ve elbette pop müzik sevenlerin beğeneceği türden, güncel pop içerisinde kendi dinleyicisini bulacak bir şarkı. Burak Buluç, hem söz hem müziğiyle “hit” potansiyeli taşıyan bir şarkı yazarken, düzenlemeyi de türün gereklerini gözeterek yapmış. Gökhan Tan ise abartısız ve temiz şarkı söyleme biçimiyle üzerine düşeni yapmış. Kolay ezber edilen, hafif, uçucu bir şarkı. Pop da tam bunu istemiyor mu zaten? 

EKİM 2015

Yavuz Hakan Tok

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder