Günün Şarkısı 7 Mayıs 2019


Athena – “Her Şey Güzel Olacak”


Şarkıların nasıl, nerede ve ne zaman hayatlarımıza dokunacağını kestirebilmek imkânsız. Bazen 40 yıl öncesinden bir şarkı çıkar gelir denk düşer bugüne, bugün yaşadıklarımıza, bazen 20 yıl, bazense 10. Bu şarkı da ta 19 yıl öncesinden çıkıp geldi ve bugünlerin gündemine denk düşüverdi işte.


Athena’nın 2000 yılında Universal Müzik etiketiyle piyasaya çıkan “Tam Zamanı Şimdi” adlı albümünün açılış şarkısıydı “Her Şey Güzel Olacak”. Grubun o zamanki kadrosunu oluşturan Gökhan Özoğuz, Hakan Özoğuz, Turgay Gülaydın ve Ozan Karaçuha’nın söz, müzik ve düzenlemesine ortak imza attığı şarkı, albümün 2001’de yapılan iki şarkı ilaveli ve farklı kapaklı ikinci basımında da yine ilk sıradaydı.


“Yok öyle yalan dolan, sahtekarlık yapmadan, yaşamak lazım, iki günlük dünyada…” diyor şarkının sözleri. Üstüne bir şey söylemeye hiç gerek yok.


Athena’nın bu albümü bugün Avrupa Müzik’in lisansında ama her nedense hiçbir dijital platformda resmi olarak bulunmuyor. Mecburen gayri resmi bir YouTube videosundan paylaşmak durumunda kaldım. Haliyle bu şarkıya mahsus olarak Spotify linkini de veremiyorum.

Yavuz Hakan Tok

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder