Onur Baştürk - "Hep Aynı Anda"


Onur Baştürk, ilk teklisi “Sen Yine de Gitme”nin üzerinden bir yıl geçmişken, geçtiğimiz günlerde piyasaya çıktı ikinci teklisi “Hep Aynı Anda”yla bir kez daha besteci ve şarkıcı olara karşımıza. Bomonti Müzik etiketiyle yayımlanan teklideki şarkının söz ve müziği Onur Baştürk’e ait, düzenleme ise Daniel Taşel tarafından yapılmış.


Her şey iyi, hoş… Şarkı güzel, etkili, yine bir önceki şarkı gibi “pop-rock” bir çizgide. Ne ki bu defa Baştürk bir şarkıcı gibi değil de, şarkının “demo”sunu kaydetmiş bir besteci gibi söylemiş. Ya da şöyle söyleyeyim, bu şarkının gezindiği tonlar, Baştürk’ün sesinde en iyi tınlayan tonlar olmamış. Özellikle pes seslerde bu handikap hissediliyor. Ben Baştürk’ün yerinde olsam, bu şarkıyı çok daha yükseltebilecek bir şarkıcıya ya da gruba vermeyi tercih ederdim.


Bununla beraber bir önceki tekliyle paralellik ve devamlılık sağlayan ve hem klip de hem de teklinin kapağında karşımıza çıkan siyah beyaz görselliğin son derece doğru bir tercih olduğunu da söylemem lazım.

MART 2015

Yavuz Hakan Tok

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder