Emre Aydın Feat. Model - "Bir Pazar Kahvaltısı"

 

Ne Emre Aydın, ne de Model cephesinde değişen bir şey var. Kasım 2014 çıkışlı “Bir Pazar Kahvaltısı” adlı teklinin bende hissettirdiği bu. DMC, satış başarısı garanti, müzikal tavırları çok benzer bu iki yıldızını bir araya getirmiş evet ama bu şarkıyı Emre Aydın solo söylese de, bir Model şarkısı olarak yayımlanmış olsa da olurmuş. İki tarafta da yadırganmaz, “Aaa çok değişik bir şey,” denmezmiş bu şarkıya ki birlikte söylediklerinde de farklı bir etki yapmıyor. Sadece gişe hâsılatı ikiye katlanabilir olsa olsa ki öyle de olmuş görünüyor. 


Şarkının beğeneni, seveni çok… Emre Aydın hayranları da Model hayranları da bu türün ve tarzın meraklıları da durumdan memnun. Ama bende hiç etki yaratmadı bu şarkı desem bilmem inanır mısınız? O kadar bildik, alışıldık, beklenen öğelerle çatılmış, derlenip toparlanmış ve çalınıp söylenmiş bir şarkı ki… Hani nasıl desem… Model ve Emre Aydın kariyerlerinin (diskoteklerinin) bir toplamı, özeti ya da suyunun suyu gibi. Müzikal anlamda hiçbir heyecan vericiliği yok.


Şarkının söz ve müziğini Can Temiz yazmış, düzenleme ise Ozan Çolakoğlu’na emanet edilmiş. Basın bültenindeki “Tam da yaklaşan kış mevsiminin ruhunu taşıyan melankolik şarkının…” diye başlayan cümle her şeyi özetliyor aslında. Üzerine ne yazsam boş…

OCAK 2015

Yavuz Hakan Tok

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder